Tarieven

 

Consult
Consultprijs 60 minuten € 40
Bachbloesem-remedie
In combinatie met Reikibehandeling € 10
Bachbloesem-remedie consult 30 minuten € 20 incl. flesje
Reiki I Tera Mai *
Inwijding € 150
Terugkom (dagdeel) na 6 weken € 60
Reiki II Tera Mai *
Inwijding € 200
Terugkom (dagdeel) na 6 weken € 60
Reiki Tera Mai Master **
Inwijding
Indien Reiki I en II bij mij gevolgd € 700
Indien Reiki I en II elders gevolgd € 800
Munay-Ki***
Inwijding 1 t/m 9 € 180 of 3 x € 60
Cursus intuïtieve ontwikkeling
10 avonden per half jaar, maximaal 6 personen per groep € 250

 


Het eerste consult duurt altijd 90 minuten en bestaat uit een kennismakings- en oriëntatiegesprek en een reiki behandeling .

*
De Reiki I en II inwijdingen nemen 3 dagdelen van ongeveer 4 uur in beslag (dat is inclusief de terugkom). De inwijdingen worden één op één gegeven. Mocht u toch graag met twee personen tegelijk willen komen, dan is dat mogelijk. De kosten worden ook dan per persoon in rekening gebracht. Twee personen is tevens het maximale aantal voor een inwijding. De prijzen die aangegeven worden, zijn inclusief lesmateriaal, certificaat, en consumpties.

**
De Reiki Master inwijding neemt ongeveer een jaar in beslag (kan variëren). We komen dan om de 2 weken een dagdeel van ongeveer 4 uur bij elkaar om samen diverse boeken door te werken, ervaringen te delen en heel veel te oefenen zodat U zich, zowel op theoretisch als op praktisch vlak, tot een volwaardige Master zult ontwikkelen. Ook hierbij geldt dat, indien door u gewenst, twee personen het maximale aantal is voor de opleiding en inwijding. De boeken die we gaan bestuderen en behandelen, moeten wel door uzelf aangeschaft worden.

***
De Munay-ki inwijdingen worden per 3 inwijdingen op 1 dagdeel/avond gegeven, dus in totaal 3 x 3 inwijdingen. De prijzen zijn inclusief lesmateriaal, PI-stone en consumpties. Ook bij deze inwijdingen geldt dat twee personen het maximale aantal is.


Reiskosten: voor workshops buiten Boxtel worden reiskosten in rekening gebracht. Dit zal altijd vooraf geoffreerd worden.


Let op!
Afspraken kunnen tot uiterlijk 24 uur voor het afgesproken en bevestigde tijdstip worden afgezegd of verplaatst, anders worden de consultkosten in rekening gebracht.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook